Villa verbouwen in Rotterdam? WOON heeft het bouwplan voor jou!

Bezit je een prachtige woning of villa en wil je deze laten verbouwen in Rotterdam? Dan ben je bij WOON aan het juiste adres. Ieder heeft zo zijn eigen woonwensen. Op deze manier maken we van ons huis een “thuis” en geven we invulling aan wat we belangrijk vinden als het om woongenot gaat. Zo kan het voorkomen dat je in het bezit bent van een prachtige woning of villa, maar dat de indeling van het huis zelf nogal wat te wensen overlaat.

Of misschien wil je de indeling van de villa wel compleet ombouwen omdat bepaalde ruimtes moeten voldoen aan andere eisen? Wat je wensen ook zijn omtrent het verbouwen van een villa of luxe woning in Rotterdam, WOON realiseert het voor je. Het verbouwen van een huis begint niet zonder een goed uitgewerkt bouwplan en schets. Op deze manier weet je precies hoe jouw villa er uiteindelijk uit komt te zien.

WOON in Rotterdam is een gespecialiseerd architectenbureau dat de wensen voor jouw verbouwing feilloos op papier weet te zetten. Of je jouw villa nu graag wilt verbouwen tot modern buitenhuis in Rotterdam, of deze graag wilt voorzien van een strakke en luxueuze inrichting. Bij ons is alles mogelijk. Wil je weten wat we kunnen betekenen? Neem eens contact met ons op en laat je adviseren over wat we voor jou kunnen betekenen als je een villa of luxe woning wilt verbouwen in de omgeving van Rotterdam.

Tot in detail uitgewerkte woonwensen voor het verbouwen van een villa in Rotterdam

Een verbouwing kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Als je écht een andere indeling van jouw villa wilt, dan moet er nagedacht worden over een tot in detail uitgewerkt bouwplan. Op deze manier weet je zeker dat jouw woonwensen bouwkundig verantwoord zijn, en dat het de uitstraling krijgt die voldoet aan jouw wensen.

Architectenbureau WOON in Rotterdam is een jong en dynamisch bureau dat de kunst van de architectuur heel goed verstaat. Of je nu op zoek bent naar een ontwerpschets voor de verbouwing van een villa, of naar een compleet nieuw interieurontwerp, we staan graag voor je klaar. Door onze expertise en passie te combineren met jouw wensen, ontstaat er een op maat gemaakt bouwplan waarmee de woning van jouw dromen gerealiseerd kan worden.

Wil je een villa verbouwen in Rotterdam en heb je daarbij de hulp van een gedreven architect nodig? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook voor een passend ontwerp voor tuinen, interieurs of een complete woning transformatie ben je bij WOON in Rotterdam meer dan welkom.